Zoo

Картолина со ликовите на ендемските видови животни од нашата земја
Во соработка со „Колеџот за графички дизајн на СЕМОС“, скопската Зоолошка градина, доби донација картолина со ликовите на ендемските видови животни од нашата земја, а исто така доби и уникатни дизајнерски решенија за изработка на приврзоци со истите ликови, кои произлегоа од еднонеделната работилница што се одржуваше во едукативниот центар во Зоолошката градина.

Tagged on: