Работилница за изработка на сувенири инспирирани од екологијата со помош на „Илустратор“

Работилница за изработка на сувенири инспирирани од екологијата со помош на „Илустратор“

МЕНТОР: „СЕМОС“ Едукативен центар-Скопје

ДАТУМ НА ОДРЖУВАЊЕ: 26-29 октомври, 2014

МЕСТО НА ОДРЖУВАЊЕ: Ј.У. ЦОП „Универзална сала“-Скопје

БРОЈ НА УЧЕСНИЦИ: Максимум 15

ВЛЕЗ: Слободен со претходно пријавување