ПРОГРАМА НА „СКОПЈЕ КРЕАТИВА“ 2014

АВТОР ПРОИЗВОД

ПРЕЗЕНТАЦИЈА

„Intelligent network solution“

Мобилна туристичка апликација „SK2GO“

 

20:00

„Соларис продукција“ во соработка со Машински факултет, ПМФ и СЕМОС едукативен центар

Друштвена игра „ПЛАНЕТАТА ЕРИДА“

 

 

20:10

„Соларис продукција“ во соработка со ФИНКИ

Онлајн апликација „БАЗА НА ПОДАТОЦИ“ за креативниот потенцијал

 

20:15

КОНЦЕРТ НА ГРУПАТА „ФОЛТИН“

20:30

НАСТАП НА ДИЏЕЈ БАЖЕ

22:00

Наташа Танушевска

CUT-TROUGH LEVITATING LAMP

10:00 – 00:00

Моника Антовска Клуб масичка HEXAGON WALL

10:00 – 00:00

Јована Шишковска

Cherry tree table и 3W Table

10:00 – 00:00

Катерина Ѓоргиевска

Здела „Африка“

10:00 – 00:00

Симона Јовановска

Еко маса „Enebro“

10:00 – 00:00

Дарја Тошева

Светилка „Cassiopeia“

10:00 – 00:00

Александар Илиевски

Држач за ножеви Swordy

10:00 – 00:00

Елена Биљановска Наќева

Амбиентална светлика Crystal Light

10:00 – 00:00

Фросина Миноска

Закачалка за модни додатоци

10:00 – 00:00

Ангелина Јорданоска

ELLA Side Table

10:00 – 00:00

Анита Силановска

Чинија за овошје „CUBO“

10:00 – 00:00

Александра Катмерова

Ѓердан „MIXLACE“ и „OCTALAMP“

10:00 – 00:00

ПЕТРА АРТ

„Рециклирај, креирај и создади оригинал“

10:00 – 00:00

ДОМИНИУМ КУЛТУРНО ЈАДРО-Скопје

„Кодирај се креативно“

10:00 – 00:00

ЕССОС ЛАЈТ

Дизајнирање и изработка на уникатни лустер

10:00 – 00:00

МАРИЈЕТА СИДОВСКИ

„BITE ART“

10:00 – 00:00

ВУК МИТЕВСКИ

АНИМИРАН ФИЛМ

10:00 – 00:00

СКОПЈЕ КРЕАТИВА и БИЗНИС СЕКТОРОТ

„Презентација на нови креативни решеинија за „ВИВА“, „МАМАС“ и „ПАКОМАК“

10:00 – 00:00

СЕМОС-Едукативен центар и Зоолошка градина-Скопје

ЗАШТИТА НЕ ЕНДЕМСКИТЕ ВИДОВИ ЖИВОТНИ

10:00 – 00:00