Студио АРМАДА – Марко Миладиновиќ

Учесник: Марко Миладиновиќ
Држава: Словенија

Marko miladinovicАрмада е креативно дизајн студио специјализирано за брендинг. Поседува големо портфолио на успешни идентификации и брендинг, како и концепти и бизнис стратегии за развој. Работат со клиенти кои исклучиво ја препознаваат оргиналноста на идеиите и го ценат квалитетот на дизајнот како витален сегмент во поставувањето на брендот на пазарот. Во претстојниот фестивал, студио Армада ќе земе учество преку изложба, како и работилница и предавање за брендинг.