Овогодинешната гостина од Полска специјално ќе допатува за Скопје Креатива 2016, Госпогица Викторија Новак

Секција: Работилници/Едукативни

Како одлуките на дизајнерите делуваат врз изгледот на текстилните производи? Заднината на дизајнирање на текстил при модифицирање на изгледот и карактерот на текстилот.

 

линк »