ЕКО-КНИГА. ВИЗАРТ

5 4 3 2 1

ЕКО-КНИГА. ВИЗАРТ.  Jасмина Главинче (авторка, дизајнер и илустратор). Соработници: Филип Димкоски (поет), Ненад Ѓорѓиевски Тонкин (ликовен уметник), Магдалена Филипова (дизајнер на накит). Илустрирана книга за деца. Во себе содржи хартиени форми со семиња кои децата треба да ги засадат. Книгата е изработена од 100% рачно изработена рециклирана хартија, хартиени форми кои во себе содржат семиња. Ако се засадат и полеваат, од нив ќе изникнат цвеќиња и зачини.