EnterpriseEuropeNetwork во Македонија

1-Logo-NET-MAC[1]

 

EnterpriseEuropeNetwork во Македонија – Мрежа на бизнис можности. Фондација за менаџмент и индустриско истражување, Стопанска комора на Македонија, Универзитет „Св. Кирил и Методиј“. Презентација/Презентер: Емилија Митевска.