Ф

1-LUDUS

Ф – безродова модна колекција. Драган Христов – Лудус. Истражување на етаблираните принципи на дизајн. Потрага по неостварливата рудиментирана убавина. Прототипи од колекцијата „Ф“ – безродова колекција,100% природни материјали.