Неонски ноќи

1-NEON-3

Неонски ноќи (пилот-стрип). Автори: Владимир Благојевиќ (писател/цртач) и Ивица Дукоски (писател/цртач). Неонски ноќи е пилот-стриповско издание со избор на  антологиски серијал на „мега-радиоактивни“ СФ стрипови.