Simple Lines/Симпл Лајнс

1-Masa

(мебел дизајн-горна плоча медијапан, ногарки од челик). Автори: Марија Рафаиловска (шумарски инженер) и Бојан Рафаиловски (архитект). Симпл Лајнс  се уникатни дизајнирани парчиња мебел кои ќе имаат секојдневна функција. Прототипот со кој се учествува на овој проект е парче мебел составено од горна плоча медијапан, и ногарки од челик. Може да се користи во домот како масичка, маса за цвеќе, како столче. Изработено е од медијапан и ногарки од челик. Лесно е за одржување и транспорт.