Архива 2014

ПРОГРАМА НА „СКОПЈЕ КРЕАТИВА“ 2014

АВТОР ПРОИЗВОД ПРЕЗЕНТАЦИЈА „Intelligent network solution“ Мобилна туристичка апликација „SK2GO“   20:00 „Соларис продукција“ во соработка со Машински факултет, ПМФ и СЕМОС едукативен центар Друштвена игра „ПЛАНЕТАТА ЕРИДА“     20:10 „Соларис продукција“ во соработка со ФИНКИ Онлајн апликација „БАЗА…

КОНЦЕРТ НА ФОЛТИН ПО ПОВОД „СКОПЈЕ КРЕАТИВА“

КОНЦЕРТ НА ФОЛТИН ПО ПОВОД „СКОПЈЕ КРЕАТИВА“

Македонските музички амбасадори, групата „ФОЛТИН“ на 21 ноември, во Универзална сала, со почеток од 20 часот, ќе одржат целовечерен концерт по повод третото фестивалско издание на проектот „СКОПЈЕ КРЕАТИВА“.

Работилница за изработка на сувенири инспирирани од екологијата со помош на „Илустратор“

Работилница за изработка на сувенири инспирирани од екологијата со помош на „Илустратор“

Работилница за изработка на сувенири инспирирани од екологијата со помош на „Илустратор“ МЕНТОР: „СЕМОС“ Едукативен центар-Скопје ДАТУМ НА ОДРЖУВАЊЕ: 26-29 октомври, 2014 МЕСТО НА ОДРЖУВАЊЕ: Ј.У. ЦОП „Универзална сала“-Скопје БРОЈ НА УЧЕСНИЦИ: Максимум 15 ВЛЕЗ: Слободен со претходно пријавување

Zoo

Zoo

Картолина со ликовите на ендемските видови животни од нашата земја Во соработка со „Колеџот за графички дизајн на СЕМОС“, скопската Зоолошка градина, доби донација картолина со ликовите на ендемските видови животни од нашата земја, а исто така доби и уникатни…