ФЕСТИВАЛ ФО ФЕСТИВАЛ (ХАКАТОН)

ИТ Новум

ИТ Новум

ИТ Новум е едукативен настан наменет за млади луѓе кој оваа година ќе се одржува по трет пат. Главна цел е подигање на свеста и развојот на информатичките науки. Целокупниот настан трае од 20 април до 13 мај на кој…