Студентски 2015

Seavus

Учесник: Seavus Research and Development Center Држава: Македонија Возењето на околу и во кругови, додека да пронајдете паркинг место, воопшто не е забавно нели? Ние сме тим кој храбро чекори онаму каде што ниедна паркинг апликација не зачекорила претходно. NowPark.me…

„СКОПЈЕ“- „ДРВОТО ОД СКОПЈЕ“ „СКОПЈЕ ВО ФИЛМ“

Европски Универзитет Проект: „СКОПЈЕ“- „ДРВОТО ОД СКОПЈЕ“ „СКОПЈЕ ВО ФИЛМ“ Држава: Македонија Овие проекти се изработени во текот на академската 2015 година на Факултетот за арт и дизајн –ЕУРМ. Проектите се направени од студенти, како дел од курикулумот на предметите…