Концерти

ТИ

Милениците на македонска публика Илија Дуни и Трајче Николовски, познати како Ти, на отворањето на „Скопје креатива“. Психоделичното поп дуо, за време на своето четиригодишно постоење, со адреса во Белград, станаа култна појава во регионот. Со својата непосредност, уникатна поетичност…

Фулишгрин (FoolishGreen)

Фулишгрин (FoolishGreen) настанува врз база на интуитивно и спонтано внатрешно чувство кое сонично се пресликува во нивната музиката. Таа изобилува со разновидни звучни текстури, неконвенционални аранжмани и предизвикувачки текстови. Деби албумот (Escape) бендот го поставува на сцената со два одлични концерти…