МУЗИЧКА ПРОГРАМА

Концерт на PorChé Ne Трио aka Imaginary Folklore

Лео Џеновезе – пиано, електроника, саксофон, ударни инструменти и вокал / Франческо Маркоци – контрабас, ударни инструменти и вокал / Александар Петров, тапан и вокал. Imaginary Folklore, е една космоплитска мешавина на три силни музички личности кои потекнуваат од Аргентина,…

Ди-џеј настап на Ивана Низам

Ивана Низам е девојка од Скопје која почна да се занимава со диџејство од причина што ја сака музиката на којашто си шизи по дома и сака да ја сподели со другите. Од бендовите што најмногу имаат извршено влијание на…

Виолета Качакова

Виолета Качакова во моментов е една од најинтересните и најпопуларни појави на скопската клупска сцена. Нејзината диџеј кариера е резултат на нејзината животна опсесија со музиката, добриот вкус и десетгодишното искуство во култното скопско радио, Канал 103. Нејзината клупска приказна…