Музички перфоманс

ДиЏеј Адо

Адо, родум Владимир, селектира музика по скопски угостителски објекти веќе 12 години. Зад себе го има и 4-годишното радио искуство како автор и водител на некогашната „Спеис ис д плејс“ (Space is the place) на Џез ФМ 100.8. Без сензационални…

ДиЏеј Шурбе

Шурбе е, веројатно, најлошиот ди-џеј на планетава. Всушност, ќе му направите услуга ако го наречете „ди-џеј“. И покрај долгогодишното искуство, сѐ уште не научи да микса. А „музиката“ што ја пушта кај мнозинството во публиката предизвикува прашалници околу главата, неверување…