ПОПАП ПРОДАВНИЦИ

МАКОНДИНO

МАКОНДИНO

МАКОНДИНO. Спој на современа технологија и ракотворење. МАКОНДИНО  е креативно производствено друштво, основано во 2015 год., со седиште во Скопје. Изработува декоративни часовници, рамки за слики, магнети, табли, модни додатоци, промотивни производи кои се само дел од палетата производи на…

Two faced

Two faced

Two faced, рачно изработени чанти. Автор: Ангела Доневска (дизајнер). „Two Faced” колекцијата на чанти, е инспирирана од потребата за брза и едноставна стилска трансформација во согласност со динамичниот начин на живеење. Станува збор за уникатни  дизајни со максимизирана функционалност. Чантите…