Бизнис работилници

Меккен Скопје

Наслов: Креативна работилница за брендирање, Меккен Скопје Секција: Работилница/Бизнис работилница Работилницата ќе се одржи во сабота, 11Јуни (од 17.00 до 18.00часот) Агенцијата Меккен Скопје е формирана во 1997г. и е една од основачите на македонската рекламна индустрија. Агенцијата е дел…

Најди се на кариерниот облак (Board game) – Њу Менс Бизнис Акцелератор

Најди се на кариерниот облак (Board game). Сите заинтересирани кои ќе учествуваат ќе влечат прашања и врз основа на одговорите на  прашањата ќе се движат кон некој од 5–те академии кои ги имаме. Секој погрешен одговор ги враќа назад, некои…