Детски

Едукативен центар „Спирит плус”

ЧЕТВРТОК Подготовка на основата на градот ПЕТОК Работилница „Креативен картон град” Секое дете го замислува својот совршен и волшебен град во кој ги остварува своите соништа. „Креативниот картон град” ќе биде спој на сонот и реалноста на секое дете, совршенство…