Видео

Прокрастинирам, The day after everyday, Парадокс на времето

Видео и мултимедијално претставување на Архитектонскиот факултет во Скопје Времетраење на филмовите: 53:31 (продукции 2013, 2014, 2015)   ПРОДУКЦИЈА: 2013 ПРОКРАСТИНИРАМ –  5 мин. 53сек/Сценарио:  Александра Азманова/Режија: Моника Јовановска/Продуцент: Љубица Донева/Монтажа: Сара Ацевска/Камера: Сара Ацевска/Асистент на камера: Јасна Стефановска/Тон мајстор:…

Мизар: Ѕвезда на надежта (ФДУ)

Наслов на филм: Мизар: Ѕвезда на надежта Синопсис: Филмот ја раскажува приказната за почетоците на легендарниот македонски бенд „Мизар“ и трнливиот пат во кој од обичен гаражен бенд, Мизар станува еден од најважните бендови во историјата на македонската рок култура. Режија, сценарио…