Анимација

Прокрастинирам, The day after everyday, Парадокс на времето

Видео и мултимедијално претставување на Архитектонскиот факултет во Скопје Времетраење на филмовите: 53:31 (продукции 2013, 2014, 2015)   ПРОДУКЦИЈА: 2013 ПРОКРАСТИНИРАМ –  5 мин. 53сек/Сценарио:  Александра Азманова/Режија: Моника Јовановска/Продуцент: Љубица Донева/Монтажа: Сара Ацевска/Камера: Сара Ацевска/Асистент на камера: Јасна Стефановска/Тон мајстор:…