филм

Мизар: Ѕвезда на надежта (ФДУ)

Наслов на филм: Мизар: Ѕвезда на надежта Синопсис: Филмот ја раскажува приказната за почетоците на легендарниот македонски бенд „Мизар“ и трнливиот пат во кој од обичен гаражен бенд, Мизар станува еден од најважните бендови во историјата на македонската рок култура. Режија, сценарио…